Съжалявам ако се повтарям , но не намерих нищо по ТАЗИ ТЕМА.Дайте ми акъл как да си махна облегалките за глава на седалките. Купих си нови калъфи и немога да ги сложа заради тях.
Известие
Collapse
No announcement yet.
как да махна обегалките за главата на алфа 145 1.6???
Collapse
X
-
Тежка задача, особено за дама. Аз лично не успях да ги намеря тея палчета, мисля че въобще ги нямам и ми трябваха парцал, клещи и много сила и виканеСамите метални крачета трябва да се завъртят обратно на часовниковата стрелка ако не се лъжа, докато се чуе леко прищракване и като се внимава да не се наранят с клещите. Голяма борба беше
Alfa Romeo 146 1.4 TS 16V 103hp '98 Junior - бивша
Comment
-
Стойките се завъртат с клещи на четвърт оборот обратно на часовниковата стрелка. И пак трудно излизат
А ето и темата:
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=6847166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer
Comment
-
Първоначално публикувано от Boxer_Power Покажи съобщениеС клещи ама ас така си пре***х пласмасовите стойки да ги връткам цял ден,докато не ми каза един приятел с пунто че неговите се махали пак по този начин със "скритите" копчета в облегалката.....и аз пробвах да набарам нещо като копчета,и така стана.166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer
Comment
-
А пък аз , след като ми омръзна да си играя с тях,просто прорязах новата тапицерия,нахлузих я и после я заших, с шев за футболна топка и си запазих палците и нервитеНа където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
Comment